Houtbewerking

Tuinhuis of overkapping

Klein Gunnewiek Hoveniers plaatst naast aluminium tuinhuizen en overkappingen ook Douglas tuinhuizen of overkappingen op maat. Hierdoor kan vrijwel in iedere tuin een overkapping of tuinhuis worden gerealiseerd. Om de duurzaamheid hiervan te verlengen worden ze volledig op poeren en betonbanden gezet. Twijfelt u of er een tuinhuis in de tuin past? Neem contact met ons op en Klein Gunnewiek Hoveniers komt graag langs voor advies.

Bloembakken

Sinds 2016 produceert Klein Gunnewiek Hoveniers ook Douglas bloembakken op maat. Zo kunt u bloembakken op poten krijgen of verrijdbare bloembakken. De maat of afwerking van de bloembak kunt u ook zelf bepalen. Deze bloembakken zijn aan de binnenkant bekleed zodat de bakken langer meegaan. Wilt u een vrijblijvende offerte voor een aantal soorten bloembakken neemt u dan gerust contact op.

Containerkasten

Containers blijven in de meeste tuinen een doorn in het oog. De maten van de containers zijn per huishouden verschillend. Hiervoor heeft Klein Gunnewiek Hoveniers een passende oplossing, door containerkasten op maat voor u te maken. Ook maakt Klein gunnewiek hoveniers tuinmeubels opmaat. Vraag voor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Pergola’s

Klein Gunnewiek Hoveniers maakt ook pergola’s. Deze kunnen in allerlei maten en vormen gemaakt worden. Wist u dat wij ook verlichting in een pergola kunnen plaatsen zodat u ’s avonds nog langer van u tuin kunt genieten. vraag naar de mogelijk heden.

Schutting

Wilt u een hout beton schutting of een schutting op maat? Bij Klein Gunnewiek Hoveniers is van alles mogelijk.

Andere houten bouwwerken

Naast alle bovenstaande houten bouwwerken kunt u nog voor veel meer houten bouwwerken in uw tuin bij Klein Gunnewiek Hoveniers terecht, bijvoorbeeld:

een roldeur voor de opslag van tuingereedschap

een voederhuisje voor de vogel

een hondenhok.